Hroznový sirup - Üzüm Pekmez HARIKA 800g

Neohodnoceno
 

Objevte tradici a bohatou chuť Turecka s naším Hroznovým sirupem Üzüm Pekmez HARIKA. Toto 800g balení autentického pekmezu je připraveno z nejlepších, pečlivě vybraných hroznů, které dodávají sirupu neodolatelnou sladkost a plnost chuti, jež oslavuje jednoduchost a čistotu přírodních surovin.

Vyrobeno v Turecku
Vyrobeno v Turecku
Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 198,75 Kč / 1 kg
159 Kč
Kód produktu 4012625465368
Značka HARİKA
Kategorie Turecké marmelády, džemy a tahin
Položka byla vyprodána...
 

Přírodní sladkost přímo z jádra přírody!

Objevte tradici a bohatou chuť Turecka s naším Hroznovým sirupem Üzüm Pekmez HARIKA. Toto 800g balení autentického pekmezu je připraveno z nejlepších, pečlivě vybraných hroznů, které dodávají sirupu neodolatelnou sladkost a plnost chuti, jež oslavuje jednoduchost a čistotu přírodních surovin.

Klíčové vlastnosti:

  • 100% Přírodní: Bez přidaných umělých sladidel, barviv či konzervantů.
  • Bohatý na Nutrienty: Pekmez je přirozeně bohatý na železo, vápník a další esenciální minerály.
  • Univerzální Použití: Ideální jako přírodní sladidlo do vašeho čaje, na palačinky, müsli, nebo jako sladký dip k sýrům a pečivu.
  • Tradiční výroba: Vyprodukovaný tradičními metodami zachovávající autentičnost a originální chuť.

Použití: Vychutnejte si Hroznový sirup HARIKA jako zdravější alternativu k běžným sladidlům. Jeho použití je mimořádně rozmanité – můžete jej přidat do horkých nápojů, použít jako topping pro vaše oblíbené dezerty, či jako sladkou ingredienci do marinád a dresinků.

Dopřejte si sladkost přírody s Hroznovým sirupem Üzüm Pekmez HARIKA a přinese své stravě nový rozměr chuti a výživy!

Složení:
hroznové víno 

Skladování: suché a při pokojové teplotě

Podobné produkty

HODNOTY NA 100 g:
Energie 1204kJ/288kcal
Tuky 0,0g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 70,4g
- z toho cukry 69,7g
Bílkoviny 0,0g
Sůl 0g
Země původu Turecko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: