Ingredience: 1 balení Sac Yufka, plech na pečivo, 500g mletého masa, 2 cibule, 1 svazek petržele, sůl, černý pepř, mletá paprika
Na omáčku: 625 ml mléka, 200g jogurtu, 125 ml rostlinného oleje, 2 vejce
Na kabát: 1 žloutek, sezamová semínka, Nigella semínka
Usmažíte maso dokud se neodpoří veškerá tekutina. Přidáte nadrobno nakrájenou cibuli a koření a několik minut restujete. Přidáte petržel a stáhnete z plotny a necháte vychladnout. V hrníčku nebo misce zamícháte ingredience na omáčku. Na plech s pečícím papírem položíte první vrstvu Sac Yufka a potřete omáčkou. Část masové směsi rovnoměrně posypete. Položíte další vrtsvu Sac Yufka, jemně přitlačíte a pořete omáčkou.Tento postup opakujete dokud nespotřebujete všechny vrstvy Sac Yufka. Horní vrstvu pořete žloutkem a posypete sezamovými semínky. Pečete ve středu trouby při teplotě 20-25 minut při teplotě 180-200 °C v předehřáté troubě (nahoře i dole) do zlatova. Doba pečení se může lišit v závislosti na typu trouby.