Popis
Směs na přípravu tradiční turecké mléčné rýže - Sütlaç 156 g
Složení:
cukr, předvařená rýže, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl, skořice, vanilkové aroma
Příprava: do 750 ml studeného mléka rozmícháme obsah sáčku, za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni za stálého míchání cca 5 minut. Odstavíme a necháme ještě 1-2 minuty odstát. Podáváme. Ještě můžeme posypat podle své chuti znovu skořicí.
| HODNOTY NA 100 g: | |
| Energie | 567 kJ/135 kcal |
| Tuk | 3,50 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,07 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
| - z toho cukry | 16,03 g |
| Bílkoviny | 3,20 g |
| Sůl | 0,09 g |
| Země původu | Turecko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
