Sýr - Beyaz Peynir 60% GAZİ 750g

1 hodnocení
 

Sýr - Beyaz Peynir 60% GAZİ 750g

Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 278,67 Kč / 1 kg
209 Kč
Kód produktu 4002566003576
Značka GAZİ
Webová stránka značky gazi.de/tr/ueruenler.html
Kategorie Turecké sýry - Peynirler
Položka byla vyprodána...
 

Sýr - Beyaz Peynir 60% GAZİ 750g

GAZİ Beyaz peynir 60% je měkký sýr krémové a plné chuti. Je velmi vhodný k přípravě teplých pokrmů, např. pro gratinované pokrmy. Nebo jej můžete jíst samotný a vychutnat si jeho plnou chuť. Pro GAZİ Beyaz peynir 60% je používto pouze 100% čerstvé kravské mléko od našich producentů mléka, které se dodává čerstvé každý den.

Složení:

pasterizované kravské mléko, sůl, mikrobiální syřidlo, mléčné kultury,

Skladování +4°C + 8°C

HALAL PRODUKT

Podobné produkty

     
  • syr labne 200g turecky sen Kód: 8690767710469
    Sýr - krémový - Labne 200g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Sýr - krémový - Labne 200g


    69 Kč
       
    Značka: SÜTASKI
  • download (2) Kód: 5701638114101
    Sýr vcelku - Kasar Peynir SÜTDIYARI 400g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Sýr vcelku - Kasar Peynir SÜTDIYARI 400g


    169 Kč
       
    Značka: SÜTDIYARI
  • kasar 1 2 Kód: 8690565002988
    Sýr vcelku - Kasar Peynir PINAR 400g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Sýr vcelku - Kasar Peynir PINAR 400g


    169 Kč
       
    Značka: PINAR
  • GAZ 0442 Krem Kaymak 200g gross Kód: 4002566004429
    Smetanový sýr - Krem Kaymak GAZİ 200g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    turecký vrstvený krém z kravského mléka používaný jako příloha k dezertům nebo jako pomazánka. Je však také ideální pro zahušťování omáček.

     


    69 Kč
       
    Značka: GAZİ
HODNOTY NA 100 g:
Energie 1357kJ/328 kcal
Tuky 30 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 20,3 g
Sacharidy 1,8 g
- z toho cukry 1,8 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 2,8 g
Země původu Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: