Popis
Bulgur pilavlik 1kg
Složení:
bulgur(přílohový)
Skladování:
suché místo a chladné místo.
Příprava bulguru pilavlik jako přílohu
2 polévkové lžíce másla
3 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
½ polévkové lžíce paprikového protlaku nebo 1 ½ polévkové lžíce rajčatovo-paprikového protlaku
1,5 hrnku bulguru Pilavlik
3,5 hrnku vody
Sůl
Příprava: máslo s olejem na hlubší dáme do nepřilnavé pánve nebo hrnce, přidáme protlak a krátce povaříme. Přidáme propláchnutý bulgur, promícháme a zalijeme vodou, osolíme. Až se voda vstřebá, nechme dalších 10 min. odpočinout. Důležitý je poměr vody a bulguru, je jedno jak velký hrnek se použije, ale je důležité použít stejný pro obě přísady.
Podobné produkty
| HODNOTY NA 100 g: | |
| Energie | 1437 kJ/347 kcal |
| Tuky | 1,7 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,34 g |
| Sacharidy | 64,9 g |
| - z toho cukry | 2,7 g |
| Vláknina | 5,4 g |
| Bílkoviny | 11 g |
| Sůl | 0,06 g |
| Země původu | Turecko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
