Hovězí šunka krájená turecká - Öz Pastırma 100g

Neohodnoceno
 

Hovězí šunka krájená turecká Öz - pastirma 100g

Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 159 Kč / 100 g
159 Kč
Kód produktu 4260003874015
Značka ÖZ KAYSERI PASTIRMA
Kategorie Turecké masné výrobky - et urunleri
Položka byla vyprodána...
 

Hovězí šunka krájená turecká Öz - pastirma 100g

Složení:

hovězí maso, kuchyňská sůl, hovězí želatina, koření pšenice, dextróza, sacharóza, sladidlo E621, antioxidační činidlo E301, konzervy E250, E252, E202, kořenící vrstva

Skladování +2 °C - +7 °C

Podobné produkty

     
  • Kuřecí salám - Tavuk Salam YÖREM 500g - www.turecky-sen.cz Kód: 9006356005134
    Kuřecí salám - Tavuk Salam YÖREM 500g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Kuřecí salám YÖREM je turecký salám vyrobený z mletého kuřecího masa, které je smícháno s kořením a uzenou paprikou. Salám má jemnou a lahodnou chuť a je oblíbeným masem v turecké kuchyni.

    Vyrobeno v Turecku
    Vyrobeno v Turecku

    89 Kč
       
    Značka: YÖREM
  • Hovězí klobása - Sucuk Yayla 250g - www.turecky-sen.cz Kód: 4027394005707
    Hovězí klobása - Sucuk YAYLA 250g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Hovězí klobása - Sucuk YAYLA 250g


    109 Kč
       
    Značka: YAYLA
  • 61TfSb60PTL. AC SX425 Kód: 4027394005370
    Hovězí klobása krájená - Dilimli Sucuk YAYLA 200g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Hovězí klobása krájená - Dilimli Sucuk YAYLA 200g


    109 Kč
       
    Značka: YAYLA
  • Kuřecí párky - Tavuk Sosis YÖREM 500g - www.turecky-sen.cz Kód: 9006356005004
    Kuřecí párky - Tavuk Sosis YÖREM 500g
    Pouze v prodejně nebo rozvozem po Praze (PSČ začínající 1)

    Kuřecí párky - Tavuk Sosis YÖREM 500g


    129 Kč
       
    Značka: YÖREM
HODNOTY NA 100 g:
Energie 965kJ/230kcal
Tuky 10 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4,8 g
Sacharidy 3,0 g
- z toho cukry < 0,5 g
Bílkoviny 32 g
Sůl 5,6 g
Země původu Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: