Popis
Krupice pšeničná - İrmik BAŞAK 500g na dezerty, köfte nebo do polévek
Složení:
pšeničná krupice
Recept:
225g krupice, 175g cukru, 125g margarinu, 1 lžice pistácii, 200ml vody, 200ml mléka, skořice
V hrnci rozpustíme margarin, přidáme krupici a pistácie. Za stálého míchání restujeme 10-15 min na mírném ohni. Přidáme vodu, mléko a cukr a krátce promícháme. Hrnec přiklopíme a na mírném ohni dusíme dokud se tekutina nevsákne. Sundáme ze sporáku a 15-20 min necháme odpočívat. Pokud chceme posypeme skořicí a podáváme teplé nebo studené.
| HODNOTY NA 100 g: | |
| Energie | 1520kJ / 358kcal |
| Tuky | 0,5g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 77g |
| - z toho cukry | 0g |
| Vláknina | 4g |
| Bílkoviny | 10,5g |
| Sůl | 0g |
| Země původu | Turecko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
