Popis
Trilece směs na pečení - Karamel - Trileçe Karamel Soslu 315g Dr.Oetker
Směs obsahuje:
směs na korpus, karamelový sirup, prášek na krém.
Složení:
cukr, pšeničná mouka, karamel (glukózový sirup, cukr, voda, sušené mléko, máslo, kukuřičný škrob, zahušťovadlo (petkin), aromata, emulgátory (modo a diglyceridy mastný kyselin), konzervant (sorban draselný), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), pyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, modifikovaný bramborový škrob, mléčná bílkovina.
Příprava:
Přidá se podle receptu: 3 vejce,600 ml (3 sklenice) mléka, 200 ml mléčné smetany
Nastavení pečení:
Teplo ventilátoru: 160 °C (předtím zahřátý)
Horní spodní ohřev: 160 °C (předtím zahřátý), Doba pečení: Přibližně 25-35 minut
1) Příprava vaječného bílku
Zapněte troubu, aby se zahřála.
Formu na pečení (22 x 22 cm) vymažte margarínem, ze 3 vajec oddělte žloutky od bílků.
Do mixovací nádoby nalijte bílky a šlehejte elektrickým šlehačem při nejvyšší rychlosti po dobu 3 minut, dokud neztuhne.
2) Příprava směsi Trileçe (korpus)
K vyšlehaným bílkům přidejte vaječné žloutky a pomalu míchejte stěrkou nebo lžící, dokud se žloutky nezapracují do bílků.
Přidejte moučnou směs a znovu pomalu promíchejte, šetříte pěnovou strukturu. Nalijte do pečicích forem a pečte, dokud horní strana lehce nezčervená.
3) Vyjměte Trileçe z trouby a po 5 minutách nakrájejte.
Nalijte mléčnou smetanu a mléko do mísy a přidejte směs (na krém)
Míchejte ručním šlehačem, dokud se úplně nerozpustí po dobu 2-3 minut.
Hned poté nalijte krém na Trileçe (korpus).
4) Uchovávejte Trileçe (korpus s krémem) v lednici, když dosáhne pokojové teploty po dobu nejméně 2 hodin. Podávejte s karamelovým sirupem (připraven v krabici)
HODNOTY NA 100 g: | |
Energie | 834kJ/199kcal |
Tuky | 9,5g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5,4g |
Sacharidy | 24g |
- z toho cukry | 18g |
Bílkoviny | 4,5g |
Sůl | 0,38g |
Země původu | Turecko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.