Trilece směs na pečení - Karamel - Trilece Karamel Soslu 315g Dr.Oetker

Neohodnoceno
 

Trilece směs na pečení - Karamel - Trilece Karamel Soslu 315g Dr.Oetker

Dostupnost Skladem a můžeme odeslat ihned
Měrná cena 282,54 Kč / 1 kg
89 Kč
   
Kód produktu 8690629440930
Kategorie Pečení - pudink, šlehačka - Puding, krem santi
 

Trilece směs na pečení - Karamel - Trilece Karamel Soslu 315g Dr.Oetker

Směs obsahuje:

směs na korpus, karamelový sirup, prášek na krém.

Příprava:
Přidá se podle receptu: 3 vejce,600 ml (3 sklenice) mléka, 200 ml mléčné smetany

Nastavení pečení:
Teplo ventilátoru: 160 °C (předtím zahřátý)
Horní spodní ohřev: 160 °C (předtím zahřátý), Doba pečení: Přibližně 25-35 minut


1) Příprava vaječného bílku
Zapněte troubu, aby se zahřála.

Formu na pečení (22 x 22 cm) vymažte margarínem, ze 3 vajec oddělte žloutky od bílků.

Do mixovací nádoby nalijte bílky a šlehejte elektrickým šlehačem při nejvyšší rychlosti po dobu 3 minut, dokud neztuhne.


2) Příprava směsi Trileçe (korpus)
K vyšlehaným bílkům přidejte vaječné žloutky a pomalu míchejte stěrkou nebo lžící, dokud se žloutky nezapracují do bílků.

Přidejte moučnou směs a znovu pomalu promíchejte, šetříte pěnovou strukturu. Nalijte do pečicích forem a pečte, dokud horní strana lehce nezčervená.


3) Vyjměte Trileçe z trouby a po 5 minutách nakrájejte.

Nalijte mléčnou smetanu a mléko do mísy a přidejte směs (na krém)

Míchejte ručním šlehačem, dokud se úplně nerozpustí po dobu 2-3 minut.

Hned poté nalijte krém na Trileçe (korpus).

4) Uchovávejte Trileçe (korpus s krémem) v lednici, když dosáhne pokojové teploty po dobu nejméně 2 hodin. Podávejte s karamelovým sirupem (připraven v krabici)

Hmotnost 0.315 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: