Popis
Turecká mletá káva osmanská - Osmanli Kahvesi Ottoman Cofee Sekeroglu 200g
Tradiční osmanská káva vzniká mletím turecké kávy, a obsahuje různé rostliny. Jemný nápoj zanechává příjemnou chuť v ústech. Díky svým složkám, jako je masticha, svatojánský chléb, kakao a menengiç, se 7 směsí nazývá osmanská káva a je známo, že jsou prospěšné v mnoha oblastech. Je zásobárnou antioxidantů a urychluje trávení. Při pravidelné konzumaci posiluje nervový systém a pomáhá vyrovnat se se stresem.
Původ této kávy sahá až do osmanské éry, ale své místo neztratila dodnes, zejména v Turecku, kde je po turecké kávě v širokém sortimentu preferovaným nápojem. Tato káva se vyrábí šleháním a mletím ruční paličkou za použití vlastního oleje. Tím se liší od ostatních tureckých káv. Jednou z výhod této kávy je její jedinečná smetanová chuť, stejně jako její jemná a lehká textura s luxusem tradičních chutí.
Složení :
Kávová smetana [glukózový sirup , částečně hydrogenovaný rostlinný olej (palmojádrový) , kaseinát sodný (mléčná bílkovina), emulgátory (mono a glyceridové mastné kyseliny ( E471 ) " ) , anti - spékací hmota ( oxid křemičitý ( E551 ) , stabilizátory ( hydrogenfosforečnan draselný ( E340 ) , citrát trisodný ( E331))] , turecká káva ( 35 % ), Pistacia terebinthus ( 5 % ), svatojánský chléb, cukr , kokos, masticaroma, skořice, sůl.
Příprava kávy 1 odměrka (12g) na 70 ml vody.
Příprava v džezvě. Bal ní vystačí na 16-17 hrníčků kávy (á 70 ml)
Odměrka je součástí balení.
Podobné produkty
Energie na 100 g | 2014 kJ/481 kcal |
Tuky | 21 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 64 g |
- z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 6 g |
Sůl | 0,59 g |
Země původu | Turecko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.