Popis
Turecké ravioli plněné masem - Kayseri Mantisi Kiymali SELAM 800g
mražený polotovar
Jednoduchý domácí sos k raviolkám:
2 PL oleje nebo másla
1 PL rajčatového protlaku (možné přidat i paprikový protlak)
1/2 ČL soli
1/ ČL červené papriky
Do hlubší pánve dát tuk, přidat protlak a nech jej zpěnit, míchat, aby byl hladký, přidat sůl a červenou papriku. Chvíli povařit, je možné dle potřeby naředit vodou.
Raviolky povaříme zvlášť nebo rovnou v omáčce.
Poléváme hotové raviolky. Na talíři je možné ještě nazdobit bílým jogurtem, do kterého přidáme stroužek česneku.
Dobrou chuť!
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.